Policisté stavěli řidiče u Záluží, do cíle své cesty už nedojel
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Řidiče z Litvínova ve škodovce stavěli v pondělí odpoledne na silnici I/27 u obce Záluží policisté z Litvínova. Muž hlídce nepředložil řidičský průkaz.

Jak se ukázalo provedeným šetřením, muž má od soudu od letošního jara vyslovený zákaz řízení všech motorových vozidel a ten porušil. Navíc měl řídit pod vlivem alkoholu, což policisté zjistili po provedení dechové zkoušky s výsledkem 1,2 promile.

"Hlídka muži další jízdu zakázala a včera 55letému Litvínovanu policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Soud může v případě odsouzení uložit řidiči za tato porušení zákona trest odnětí svobody až na dva roky," dodala policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru