Pes roztrhal slepice i kohouta. Sousedi se kvůli tomu pohádali, až museli přijet strážníci
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Horní Jiřetín - Spor dvou sousedů kvůli roztrhaným slepicím a kohoutovi jeli řešit strážníci litvínovské městské policie do Horního Jiřetína.

Pes pronikl na sousední pozemek, když prolomil ztrouchnivělé plaňky plotu. Stav plotu byl taky důvodem, proč se sousedi nebyli schopni domluvit na náhradě škody. Majitel psa totiž tvrdil, že si za vše může majitelka drůbeže, protože plot je ve stavu, kdy jej jeho pes může snadno zbortit. Má si prý pořídit bytelnější.

Taky se mu nelíbila požadovaná cena za šest zabitých slepic a kohouta. Nakonec se za přítomnosti strážníků dohodli na poloviční ceně škody a tomu, že si žena postaví pořádný plot, aby se incident nemohl opakovat.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru