Žena v Litvínově chodí krást stále do stejného obchodu. Už ji tam znají jménem
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Žena, kterou kvůli krádežím řeší už i soud, se toho vůbec nebojí a vydala se krást opětovně do stejného obchodu. Prodavačky proto upozornily strážníky litvínovské městské policie, že zlodějka u nich opět „úřadovala“.

Naštěstí mohli strážníkům poskytnout její jméno, protože její totožnost už znají. Strážníkům také nadiktovaly SPZ vozidla taxi, do kterého žena nasedla. Přes centrálu strážníci dostali informaci, že žena chtěla odvézt do obchodu Tesco. Tam ji ale strážníci nezastihli. Na opětovný dotaz u taxislužby dostali odpověď, že u Tesca si to klienti rozmysleli, že chtějí ke Kauflandu, kde je taxikář vysadil, protože si začali vymýšlet, že pojedou zase jinam.

Ani tam už je ale strážníci neviděli. Případ krádeže bude řešit PČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru