Muž odjel domů ze srazu spolužáků s vykradeným a poškozeným autem
Ilustrační foto: archiv
Litvínov

Litvínov - Litvínovští policisté ve spolupráci s městskými strážníky odhalili totožnost neznámého pachatele, který se vloupal u jedné litvínovské restaurace na konečné do motorového vozidla a odcizil z něj věci.

Podle policie má krádež vloupáním na svědomí 38letý muž z Jirkova. Ten měl koncem října kolem čtvrté hodiny ranní pod rouškou tmy přijet na jízdním kole do ulice, kde si prohlížel zevrubně zaparkovaný osobní automobil značky VW řidiče, který přijel do Litvínova na sraz spolužáků.

Podezřelý měl u auta prý kladívkem rozbít okno a uvnitř vozidla měl odcizit pracovní děv, nabíječky, plastové stěrky a další věci, vše v hodnotě vyšší než 3 000 korun. Další pětitisícovou škodu napáchal poškozením vozu.

"Policisté obvodního oddělení Litvínov 38letému nenechavci sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Už v minulosti kradl a byl potrestán nepodmíněným trestem, který vykonal v loňském roce. Od soudu tak může tentokrát odejít až s tříletým trestem odnětí svobody," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru