Bitka před litvínovským barem! Otrava vyfasoval místo cigaret rány pěstí
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Litvínovští policisté řešili tento měsíc incident před jedním litvínovským barem. Tam mělo dojít ve večerních hodinách k výtržnosti mezi několika muži, když jeden z nich měl fyzicky napadnout druhého a toho několikrát udeřit rukou sevřenou v pěst do obličeje.

Napadený lékařské ošetření nevyhledal. Na místě roztržky bylo pět mužů, kteří se všichni dobře znali. "Důvodem napadení mělo být to, že poškozený požadoval po ostatních cigarety, což se přítomným nelíbilo a došlo nejprve k slovnímu napadání a nakonec k fyzickému útoku," popisuje mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

Svoji roli v případu sehrál zřejmě i alkohol. Policejní inspektor litvínovské policie nyní sdělil ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví 27letému muži z Litvínova.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru