Tobolky za tři tisíce! Muž v Litvínově naletěl při podomním prodeji, ten je ve městě zakázaný
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Litvínovští strážníci evidují v posledních týdnech nárůst počtu případů podomního prodeje. V Litvínově je zakázán veřejnou vyhláškou. Informuje o tom aktuálně litvínovská radnice a apeluje na lidi, aby byli opatrní a podezřelé případy hned hlásili.

"Podnikavci", kteří se zaměřují hlavně na starší občany, prodávají nejrůznější zboží, od údajně bezpečnostních zámků, přes vitamíny. Zboží je zpravidla předražené o desítky, někdy i stovky procent. Podomní prodejci přicházejí také s nabídkou a smlouvou od dodavatelů energií.

"Pokud takovýto případ zaznamenáte, upozorněte okamžitě Městskou policii Litvínov na lince 156. Promluvte také se svými blízkými, abyste je varovali. Zneužít důvěru seniorů je velice snadné!" upozorňuje radnice.

Jeden případ z poslední doby hovří za vše: Důvěřivému seniorovi v Litvínově-Chudeříně prodala neznámá žena za téměř tři tisíce korun doplněk stravy.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru