Nastartované auto se zamklo, když ho řidička čistila od sněhu. Napadlo ji, kam zavolat o pomoc
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Dvakrát v poslední době pomáhali strážníci litvínovské městské policie lidem, kteří se dostali do potíží se svými vozidly a s klíči.

Pomoc přijeli strážníci k řidičce před pekárnu Japek v Janově. Řidička nastartovala vůz, vystoupila z něj a začala ho očišťovat od sněhu. Jenže vůz se automaticky uzamkl. Žena vypověděla, že náhradní klíčky má manžel, který ale odjel na Slovensko.

Strážníci během chvilky vůz otevřeli pomocí nářadí bez poškození, a žena tak mohla se svým vozem odjet.

Jen o půl hodiny později vyjížděla další hlídka na Koldům, kde si jedna z obyvatelek zabouchla dveře od bytu a klíče nechala doma. I ona se dočkala rychlé pomoci.

Na nepozornost mohl doplatit majitel osobního vozu, který zapomněl klíčky ve dveřích. Naštěstí si toho všiml slušný člověk, který upozornil Městskou policii Litvínov. Strážníci kontaktovali majitele vozu, který si okamžitě přišel auto zkontrolovat a poděkoval za všímavost.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru