Pracovat v Janově je adrenalin. Kdosi tam ukradl pojezdové plechy přes výkop
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Výměna kabelů na janovském sídlišti přilákala okamžitě pozornost lapků. Strážníci například zjistili, že kvůli výkopu je neprůjezdná Sadová ulice. Dělníci vysvětlili, že přes výkop byly položené pojezdové plechy, jenže ty kdosi v noci ukradl.

S ohledem k faktu, že týž den měli pracovníci na kabely navléci chráničku a výkop zakopat a že ulice je průjezdná jen pro dopravní obsluhu, nebyla dočasná neprůjezdnost překážkou. Vedoucí stavby ještě poprosil strážníky, zda by mohli v noci občas výkop u Gamy kamerovým systémem zkontrolovat.

Když v noci strážníci u výkopu zaznamenali pohyb, okamžitě se vydala na místo jedna hlídka. Ukázalo se, že jde o zástupce firmy, který si raději na parkoviště nedaleko výkopu postavil karavan a na kabel namontoval zabezpečení, které signalizuje, pokud by někdo kabel překopnul a chtěl jej ukrást.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru