S řízením města pomohou speciální komise. Poradí s životním prostředím i energetikou
Litvínovská radnice. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Litvínovským zastupitelům pomáhají při správě města výbory. Jedná se o kontrolní a finanční výbor, výbor pro životní prostředí a limity a osadní výbor pro městskou část Litvínov-Janov. Své poradní orgány má i Rada města Litvínova.

Stejně jako v uplynulých letech byla zřízena komise nakládání s majetkem města a energetická a komise dopravní. „První zmíněná komise řeší prodeje či pronájmy městského majetku, aby splňovala veškerou legislativu. S ohledem na současnou energetickou krizi budou členové komise ve spolupráci s tzv. energo skupinou hledat způsoby, jak se s touto nelehkou situací co nejlépe vypořádat,“ vysvětlil 1. místostarosta Karel Rosenbaum. Předsedkyní komise nakládání s majetkem města a energetické je Pavla Tomášová.

Komise dopravní navrhuje řešení dopravního značení v řešených lokalitách města. Jejím předsedou je František Krtička.

V komisích jsou nominováni členové stranami ANO 2011, KSČM, Lepší sever, Litvínov DO TOHO!, ODS, SNK ED a STAN.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru