Děsivě vypadající muž přepadl v Litvínově svoji oběť. Unikal jen několik hodin
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Litvínovští policisté zadrželi po pár hodinách podezřelého muže, který se měl dopustit násilného činu. Nyní čelí obvinění ze spáchání zločinu loupeže, které si převzal od mostecké vyšetřovatelky.

Chvíle strachu si prožil poškozený v Litvínově. V časných hodinách pondělního rána se při čekání na linkový spoj v jednom z tamních domů setkal s děsivě vypadajícím mužem. "Stíhaný mu vytrhl z ruky mobilní telefon a požadoval vydání obsahu jeho batohu. V něm našel powerbanku, sluchátka a dva nabíjecí adaptéry, které měl odcizit. Obsah zavazadla agresora ovšem nijak neuspokojil, a proto udeřil oběť do obličeje," sdělil tiskový mluvčí Policie ČR Václav Krieger..

Útočník stupňoval svoji agresivitu a požadoval po poškozeném vydání všech věcí, které měl u sebe. Ten z obav o svoje zdraví neodporoval a vydal 31letému Litvínovanovi peněženku s pětistovkou a náramkové hodinky. Setkání se obešlo bez vážnějšího zranění. Napadený neprodleně kontaktoval policii.

"Strážci zákona podle získaného popisu a poznatků už tušili, koho hledají. V dopoledních hodinách spadla klec a v Hamru na muže narazili. Ten měl část odcizených věci pocházejících z loupeženého přepadení u sebe. Policisté také zjistili, že na osobu je okresním soudem vydán příkaz k zatčení," dodal mlučí policie.

V uniformovaném doprovodu putoval zadržený do cely. V současné době již sleduje denní světlo přes mříž věznice, kam ho soud poslal za jiný delikt. Bude-li uznán vinným i v tomto případě, může na jeho konto přistát další až desetiletý trest.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru