Truhlář ze školy v Hamru vyrobil nejlepší dřevěnou zásuvku, zvítězil v soutěži
Foto: SOŠ Litvínov – Hamr
Litvínov

Litvínov – Ve středu v tomto týdnu vycestovali žáci SOŠ Litvínov – Hamr do středočeské Hluboše, aby poměřili síly s žáky ostatních škol v soutěži oboru Truhlář.

„Úkolem soutěžících bylo vyrobit dle výkresové dokumentace dřevěnou zásuvku, na práci byl stanoven časový limit čtyři a půl hodiny,“ prozradil vedoucí dílen SOŠ Litvínov-Hamr Miroslav Findeis. „Naši školu reprezentovali žáci druhého ročníku Petr Merhaut a Lukáš Jurček. Oba kluci se velmi snažili, děkujeme za vzornou reprezentaci školy,“ dodal.

V konkurenci dvaceti soutěžících z celého středočeského kraje si nejlépe vedl Lukáš Jurček, jenž vybojoval první místo. Krásné páté místo pak obsadil Petr Merhaut.

„Děkuji všem, kteří se na přípravě žáků podíleli, vítězi gratuluji a pevně věřím, že naši školu bude úspěšně reprezentovat i v další soutěži, která se uskuteční 8. prosince 2022 v Děčíně,“ dodává závěrem ředitelka školy Jitka Francírková.

edeniky 5185

Foto: SOŠ Litvínov – Hamr

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru