Manžel za všechny prachy. Při hádce o děti vzal na ženu nůž
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na obvodním oddělení Hamr si převzal sdělení podezření 43letý Litvínovan ze spáchání trestného činu nebezpečné vyhrožování. Ten měl vyhrožovat svojí manželce.

„Vše začalo hádkou, ve které si muž nebral žádné servítky. Padala velmi vulgární slova směřovaná k ženě. Agresor chtěl být zřejmě důraznější, proto uchopil do ruky nůž. S tím měl pak poškozené nevybíravým způsobem vyhrožovat vážnou újmou na zdraví. V ženě tak vzbudil obavu o svůj život. Důvodem byl údajný soudní spor, který se týká jejich dětí,“ uvádí mluvčí Policie ČR Václav Krieger.

Naštěstí se situace nevyhrotila a vše se obešlo bez jakéhokoliv zranění. Podle policistů se nejedná o první agresivní chování muže k jeho ženě. V minulosti se již s manželi několikrát setkali. Proto celou věc pečlivě vyhodnotili a využili svého oprávnění. Litvínovana ze společného bytu vykázali na 10 dní. V případě uznání jeho viny se může podívat do vězení až na tři roky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru