Nenechavý senior si přivlastnil cizí telefon, hrozí mu dva roky za mřížemi
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Minulý pátek v poledních hodinách vypadl z kapsy mobilní telefon muži, který k chůzi potřebuje francouzské hole, a to před jednou z litvínovských restaurací. To všem neuniklo 67letému nenechavci, který přístroj zvedl ihned ze země.

"Místo vrácení se rozhodl strčit si telefon do kapsy a sledoval, jak nic netušící poškozený odchází. To se seniorovi ovšem nevyplatilo. Litvínovští policisté šetřením podezřelého ztotožnili a předvedli k výslechu. Odcizenou elekroniku zajistili a vrátili původnímu majiteli. „Nálezci“ předali sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Možná si příště svoje jednání rozmyslí, protože uzná-li soud jeho vinu, hrozí mu až dvouleté vězení," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru