Muž nedodržoval pravidla v Hotelovém domě a zkusil se neúspěšně vysmát strážníkům
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Pravidla ubytování v Hotelovém domě v Litvínově nezvládal dodržovat jeden z ubytovaných hostů. Vrátná po odcházejícím muži požadovala vydání klíčků od pokoje, muž však tvrdil, že jsou jeho a odešel z budovy, kde čekal na odvoz. Vrátná se proto obrátila na strážníky.

Městští policisté zjistili, že dotyčný u sebe nemá žádné doklady a nemůže tak prokázat svoji identitu. K tomu tvrdil, že klíčky od pokoje zahodil. Hlídka muži oznámila, že jej odveze na služebnu Policie ČR, muž se jí ale vysmál, že nikam nepojede a chtěl odejít.

Ignoroval výzvy i upozornění, že strážníci použijí donucovacích prostředků. A to se mu nevyplatilo. V poutech stejně putoval na služebnu policistů, kde byla zjištěna jeho totožnost. Tam si také asi uvědomil, že takové chování mu nebude procházet. Na ubytovně měl zaplacené ubytování ještě na několik dalších dní. Slíbil, že bude dodržovat pravidla na ubytovně a klíčky bude vždy odevzdávat.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru