OBRAZEM: Andělé na chůdách, tradiční řemesla a koncert Anny K. V Litvínově pokračují Krušnohorské vánoce
Andělé na chůdách procházejí náměstím v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Zajímavý víkendový program nabídly Krušnohorské vánoce v Litvínově. V sobotu přišli mezi lidi na náměstí andělé na chůdách i zpěvačka Anna K.

Na litvínovském hlavním náměstí běží program Krušnohorskýchg vánoc každý den až do 23. prosince. V sobotu 10. prosince byl hlavním tahákem koncert zpěvačky Anny K. Ta dorazila z jiné akce ve Špindlerově Mlýně a předtím odehrála další velký koncert. "Strávila jsem teď deset hodin v dodávce. Je to punk, ale to je celý můj život," prozradila našemu deníku. Lidem v Litvínově zazpívala své největší hity. "Mám tady spoustu kamarádů, můj bubeník je z Litvínova. Přeju všem Litvínovským, a nejen jim, aby měli klid, mír, lásku, aby měli co jíst, aby měli teplo, aby měli důvod se usmívat a aby poslouchali hodně muziky, protože muzika je lék na úplně všechno," popřála lidem naším prostřednictvím Anna K.

Na náměstí mohli návštěvníci ještě před jejím vystoupením sledovat pohádku Tři čuníci nezbedníci Divadla rozmanitostí z Mostu, mohli si také vyzkoušet tradiční řemesla.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru