Strážník v Litvínově skočil do auta klouzajícího na ledovce, aby se nestalo neštěstí
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - V poměrně akční zákrok se proměnila žádost řidičky o pomoc s vozidlem, které na ledovce sjelo na parkovišti v Litvínově v mírném kopci až k obrubníku v těsné blízkosti domu a řidička s ním nedokázala odjet.

Strážníci s ohledem k počasí s těmito problémy počítali a ve voze měli připravenou posypovou sůl. Jeden z nich pak vozem vyjel na silnici v ulici Ke Střelnici, kde vůz zaparkoval. Když ale vystoupil a chtěl klíčky předat majitelce, ozvala se z vozu rána a vůz se rozjel.

Tato ulice ústí do Podkrušnohorské, na níž je značný provoz. Aby strážník zabránil neštěstí, rozeběhl se k autu, naskočil do něj a vůz zabrzdil. Vděčná řidička, která se do nezáviděníhodné situace dostala, když vezla zraněnou dceru k lékaři, strážníkům děkovala.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru