Z garáže s drahým vybavením zmizela jen sada šroubováků, z letní kuchyně kdosi ukradl kávovar
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Násilně otevřené garáže na Osadě si všiml kolemjdoucí muž. Letmým pohledem do prostoru zhodnotil, že je v ní poměrně drahé vybavení a okamžitě kontaktoval strážníky. Ti zjistili, kde bydlí majitelé garáže a vyslali na místo hlídku.

Majitel chtěl ihned vykradení garáže ohlásit na PČR, která se zanedlouho dostavila na místo. Nakonec se ukázalo, že přes spoustu vybavení se zloděj rozhodl odnést pouze sadu šroubováků.

Víkendové nepřítomnosti majitelů domu v Chudeříně využil zloděj, který „navštívil“ jejich letní kuchyň. Z ní odcizil pressovač v pořizovací hodnotě 8 tisíc Kč. Ostatní kuchyňské spotřebiče zanechal na místě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru