Muž se nelegálně ubytoval v chatě rodičů na Litvínovsku, ale přepočítal se
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Litvínovští policisté sdělili podezření 42letému muži z Prahy ze spáchání trestných činů poškození cizí věci, porušování domovní svobody a neoprávněný zásah do práva k domu, bytu nebo k nebytovému prostoru.

Pražan měl začátkem roku na Litvínovsku poškodit ochranné mříže vchodových dveří rekreační chaty. Pak si několik dní neoprávněně užíval její veškerý komfort. Muž se ovšem přepočítal. "Objekt patří jeho rodičům, kteří si tamní přítomnost syna vysloveně nepřáli. To podezřelý evidentně ignoroval a zakázaným násilným vstupem způsobil škodu ve výši 15 tisíc korun. Ve středu odpoledne policisté muže v rekreační chatě zadrželi a převezli na služebnu," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger.

Příště si snad najde legální ubytování, protože v případě uznání viny hrozí Pražanovi až tři roky za mřížemi.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru