Žena trpí psychickými problémy. Po studeném domě běhala spoře oděná
Ilustrační foto
Litvínov

Horní Jiřetín - Hlídku městské policie přivolal muž z Horního Jiřetína, který měl obavu o svou bývalou přítelkyni. Žena pobíhala spoře oblečená po společných prostorách domu, muže verbálně napadala, křičela a byla rozrušená.

Strážníci na místě ženu uklidnili. Zjistili, že se v domě netopí a panuje tu značný nepořádek. Krátce po odjezdu hlídky se ale celá situace opakovala. Zatímco se hlídka vracela zpět na místo, operační dozorčí směny se telefonicky spojil s matkou rozrušené ženy. Ta vysvětlila, že její dcera trpí psychickými problémy a užívá léky. V případě, že si léky nevezme, dostaví se záchvaty zuřivosti.

Strážníci proto na místo přivolali rychlou záchrannou službu. Lékař rozhodl o převozu ženy do mostecké nemocnice. Převozu strážníci asistovali.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru