Strážníci řeší potíže se psy v Horním Jiřetíně: Jeden je vychrtlý, další kousl ženu do obličeje
Ilustrační foto
Litvínov

Horní Jiřetín - Litvínovští strážníci v Horním Jiřetíně často vyjíždí k zatoulaným psům. Psy po schválení starostou města odchytí zaměstnanci litvínovského útulku a umístí je do kotce. Majitelé se ve většině případů psa vyzvednou a uhradí poplatek za odchyt a umístění v útulku.

Hlídka také šetřila nahlášené týrání psa. Při kontrole zjistili strážníci, že je pes opravdu hubený, majitel ale uvedl, že je takto stavěný a krmí ho pravidelně každý den. Týrání se nepotvrdilo.

Strážníci rovněž vyjeli do Horního Jiřetína po oznámení, že byla žena napadena psem. Na místě zastihli ženu s drobným zraněním v obličeji a muže, který držel psa útočníka. Uvedl, že pes je jeho přítelkyně, skákal na ženu, protože držela v náruči svého psa. S majitelkou psa, který útočil na ženu, celou záležitost strážníci vyřešili pokutou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru