Nejvyšší patro úřadu čeká přestavba, přestěhují se tam zastupitelé ze Scholy Humanitas
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Město Litvínov hledá firmy, které se ujmou adaptace nevyužívané původní obřadní síně a přestaví ji na zasedací místnost. V ní se posléze budou konat veřejná jednání zastupitelů, která se dosud odehrávají v aule Scholy Humanitas.

Veřejné zakázky jsou připraveny tři a počítá se se zahájením stavby na jaře a dokončením nejpozději na konci léta. „Chceme vše zkoordinovat, protože jednotlivé části jsou na sebe navázané a v řadě věcí i propojené. První výběrové řízení se týká provedení stavebních prací, v druhém se hledá firma, která provede instalaci audiokonferenčního systému, hlasovacího zařízení, ozvučení, projekce, WiFi připojení a připojení pro počítače atd. Poslední výběrové řízení bude vypsané pro dodání vybavení nábytkem,“ vysvětluje 1. místostarosta Karel Rosenbaum.

Nový prostor bude multifunkční a bezbariérový. Z původních místností vznikne jedna velká plocha s variabilně oddělitelnými salonky pro komornější jednání. Prostor bude zmodernizován, ale využijí se i některé designově cenné prvky, například původní dřevěné dvoukřídlé dveře. „Jedná se o náročnou stavební akci, při níž se zasáhne i do nosné zdi. Chceme vše proto sloučit se stavbou výtahu do shodného termínu, aby úřad měl ztížené pracovní podmínky co nejkratší dobu,“ dodává starostka Kamila Bláhová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru