V Litvínově vás mohou odtáhnout i mostečtí strážníci. A víte, kolik za to zaplatíte?
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Rada města Litvínova schvaluje Nařízení města Litvínova, kterým se stanovují maximální ceny za nucené odtahy vozidel a za služby spojené s umístěním těchto vozidel na odstavnou plochu vymezenou pro odtažená vozidla.

Odtah vozidel zajišťují Technické služby Litvínov, pokud to není z personálních důvodů možné, je zajištěn odtah buď od Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova, případně Městskou policií Most. Majitel odtaženého vozidla platí ve všech případech stejnou cenu.

Ta činí za úplný odtah 2 500 Kč a za zpětný odtah pět tisíc korun. Za jeden zahájený a neúplný odtah je to potom částka osmi set korun.

Maximální ceny za služby parkovišť určených ke střežení nuceně odtaženého vozidla činí každý den, včetně dne přitažení a dne vydání 150 Kč/den.

Od začátku letošního roku bylo provedeno již několik odtahů autovraků z lokality ve Fajli, ze Smetanovy ulice, z Osady i z parkoviště za Českou poštou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru