Otužilci se dočkali. Koupaliště Koldům otevřelo své brány právě dnes
Koupaliště Koldům
Litvínov

Litvínov – Počasí posledních dnů hraje milovníkům slunění do karet. První návštěvníci si mohou přijít užívat krásné počasí na letní koupaliště Koldům už dnes. Ve čtvrtek 1. června se totiž koupaliště oficiálně otevírá.

„Je dneska sice trošku horší počasí než včera, ale už jsou na koupališti dva pánové a dvě maminky s dětmi," hlásí stav půl hodiny po otevření koupaliště vedoucí provozu společnosti SPORTaS Anna Egerová. Novinkou v areálu jsou tři nová dřevěná dvojlehátka. „Inspirovali jsme se novými lehátky v parku u Pilařského rybníka," potvrdila Anna Egerová.

koupaliště koldům s lehátky

U bazénu jsou instalována 3 nová dvojlehátka. Foto: SPORTaS Litvínov

Provozní doba je každý den od 9 do 19 hodin. Provozovatel si nicméně vyhrazuje právo uzavřít koupaliště vzhledem k nevhodným klimatickým podmínkám či jiným závažným provozním důvodům. O tomto bude uveřejněna informace na jeho webu a sociálních sítích. Celodenní vstupné zůstává stejné, tedy 100/70/50 korun dle věkové kategorie. Provozovatel nabízí také celosezónní vstupné za 1 000 korun či zvýhodněné permanentky na 5 vstupů pro dospělé a seniory za 550/350 korun.

Kompletní ceník a provozní informace pro pobyt na koupališti najdete ZDE

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru