V Chomutově otevírají úžasné dětské dopravní hřiště. Stojí to za výlet
Dopravní hřiště Chomutov se otevírá v neděli 4. června v 10 hodin. Foto: Město Chomutov
Litvínov

Chomutov – V neděli 4. června se otevře nové dopravní hřiště v ulici Elišky Krásnohorské v Chomutově nedaleko oblíbeného areálu Domovinka, se kterým je propojeno cyklostezkou.

Pro ději jsou připraveny soutěže s dopravní tematikou, malování na obličej, tvarování balónků a pobaví je herci z Divadla od vedle. Návštěvníci si také budou moci prohlédnout vybavení zdravotnických záchranářů.

Slavnostní otevření hřiště začíná v 10 hodin.

dopravní hřiště chomutov policejní stanice

dopravní hřiště chomutov mašinka

Areál bude mít svého správce a denně bude otevřený a přístupný veřejnosti. Město Chomutov pojalo dopravní hřiště velkoryse, investovalo do něj 17 milionů korun. „Nejedná se o standardní dopravní hřiště. Velký důraz byl kladen na celkovou vizuální a funkční stránku, proto je rekonstrukce takto nákladná. Například učebna je navržena jako policejní stanice se schodištěm na střechu a krátkou lávkou s vyhlídkou. Sklad kol je navržen jako vězení se zamřížovanými okny,“ popsala už před dvěma roky budoucí podobu prostoru mluvčí města Veronika Říhová. Nyní se konečně děti dočkaly a slavnostní otevření si mohou užít za krásného počasí.

slavnostní otevření hřiště

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru