Cyklista vzal klíčky ze zaparkovaného auta. Chtěl tak potrestat řidiče
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Strážníky přivolal mladý muž, kterému neznámý cyklista ukrad klíče od auta. Klíče měl v zapalování, zastavil u SOU Hamr, a když z auta vystoupil, přijel muž na kole, sebral klíčky a ujel. Přitom mladíkovi něco řekl, ale nebylo mu rozumět. Po příjezdu strážníků se na místo vrátil i cyklista.

Muž měl problém, že si studenti jezdí do školy auty a vjíždí do zákazu vjezdu. Krádeží klíčků chtěl řidiče potrestat a věc probrat s vedením školy. Jak nemístné bylo jeho počínání, se vysvětlilo hned vzápětí. Mladík nebyl studentem školy, ale přijel pouze na pomoc svému kamarádovi, který po zranění chodí těžce o berlích a on ho chtěl naložit co nejblíže školy, aby mu ušetřil zbytečné a bolestivé kroky. Po vysvětlení situace se muži ve smíru rozešli.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru