Sražené dítě v Meziboří: Událost popsala očitá svědkyně, dívka při střetu utrpěla vážné zranění
Na tomto místě srazilo ve středu v odpoledních hodinách auto malou dívku. Foto: čtenář
Litvínov

Meziboří - Ve středu 5. července v odpoledních hodinách jsme informovali o vážné nehodě na přechodu pro chodce v Meziboří. Osobní auto tu srazilo malou dívku, ta utrpěla vážné zranění. Letěl pro ni vrtulník Letecké záchranné služby.

O události jsme psali aktuálně ZDE. Do naší redakce napsala očitá svědkyně události, která byla přítomna na místě a holčičce neváhala ihned pomoci. Celou událost nám popsala. 

"Byla jsem zrovna u nehody, kdy holčička ležela na zemi asi 3 vteřiny. Měla ošklivou tržnou ránu na zádech. Ležela v bolestech, mrzí mě, že kolem ní bylo asi 10 lidí a nikdo nepodal rychlou pomocnou ruku, jen zavolali záchranku. U holčičky jsem byla od začátku, je to kamarádka mého syna ze školy z Meziboří. Je mi na zvracení, když někdo vidí bezmocnou holčičku a dokáže jen zavolat záchranou službu a čekat. Byla jsem jí celou dobu na blízku," popisuje svědkyně, která si přála zůstat v anonymitě.

0607nehodakz2

Foto: čtenář

Redakce zná jméno i věk holčičky, vzhledem k citlivosti události ale nebudeme tyto informace zveřejňovat. Mluvčí záchranné služby Prokop Voleník potvrdil, že dívka utrpěla vážné zranění a byla letecky transportována do ústeckého traumacentra. Podle našich informací už je dívka po operaci a ve stabilizovaném stavu. Při střetu utrpěla zlomeninu holení a lýtkové kosti. Okolnosti střetu vyšetřuje policie.

0607nehodakz3

Foto: čtenář

Tvořte i vy s námi aktuální a pestré zpravodajství pro ostatní čtenáře. Jste svědky aktuálního dění? Máte čerstvé informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 739 377 803, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru