Pamatujete na příběh usměvavé blondýnky, co sbírá všude nepořádek? Její obdivovatelé se jí skládají na vůz s korbou
Žanetě Tomáškové její přítel speciálně upravil vozík, na který přidělává pytel s odpadky, aby jej nemusela celou cestu nosit v ruce. Foto: jip
Litvínov

Litvínov – Příběh Žanety Tomáškové, kterou mnozí denně vidí z projíždějícího auta, jak si to rázuje ostrým tempem po silnici z Klínů dolů a přitom sbírá odpadky, zaujal mnoho čtenářů i ostatní média. Odvážlivkyni, která se vydala sesbírat neskutečný nepořádek na ostrůvek plný potkanů uprostřed silnice pod mosteckým OBI, poslal děkovný vzkaz i ministr životního prostředí. A teď si obdiv získali i její přátelé ze sportovního areálu na Klínech. Vyhlásili pro ni sbírku.

„Rozjeli jsme Žanetce sbírku na Donio.cz, ona si to zaslouží," upozornila na úžasný tah svých kolegů Alena Dalecká ze Sportareálu Klíny, kde Litvínovanka Žaneta Tomášková působí a samozřejmě v jeho okolí také uklízí.

Na co se vlastně peníze vybírají? Na vůz či terénní čtyřkolku s korbou, na kterém by mohla odvážet pytle s odpadky, které po lesích, podél silnic, ale i ve městech jako je Litvínov, Most, Klíny či Meziboří sesbírá. „Pomůžeme tím především našemu životnímu prostředí, které bude díky Žanetce Tomáškové o hodně čistší. Žanda je velká srdcařka, neustále s úsměvem na rtech a pozitivní energií. Kdo ji zná, ví, že je to skvělá ženská, která to sama v životě neměla vůbec jednoduché. Prošla si spoustou těžkých životních situací, se kterými se poprala jako lvice. Kvůli tomu, jaké má srdce, by bylo skvělé ji podpořit v tom, co ji baví a z čeho má radost. Miluje úklid a pořádek. Pokud Vám to také něco říká a obdivujete lidi, kteří obětují svůj čas k vylepšení našeho okolí, máte možnost přispět Žandě na věc, kterou si z celého srdce přeje, o které neustále mluví," popisují přátelé na webu sbírky, co je jejich cílem. Odkaz na sbírku naleznete ZDE.

Pokud přece jen váháte a netušíte, kdo Žaneta Tomášková je, připomeňte si to v našem článku. A co vzkázal věčně usměvavé dámě s netradičním koníčkem ministr životního prostředí Petr Hladík? To si můžete poslechnout ZDE.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru