Fontána není veřejnou prádelnou, poučovali strážníci některé jedince
V těchto dnech denně potkáte někoho, kdo si ve fontáně namáčí oblečení. Přitom slouží jako pítko. Foto: redakce
Litvínov

Litvínov – Fontána s pitnou vodou na náměstí Míru v Litvínově slouží k osvěžení a jako pítko. Každý slušný člověk by měl ale znát míru, jak moc ji k osvěžení využívat. Bohužel v těchto parných dnech kolemjdoucí občas jen nevěřícně koukají, co vše se dá u kašny dělat. Někdy musejí zasáhnout i strážníci.

Ti se museli na náměstí vydat i ve chvíli, kdy se u fontány rozhodli vyřešit dva muži svou osobní hygienu. Místo pití se tu pustili do omývání. Strážníci mužům vysvětlili, že fontána ani místo nejsou pro osobní hygienu vhodné a nemůžou tu ani prát prádlo. Mohou si ale vodu nabrat a odnést si ji a hygienu zvládnout v soukromí. Oba muži v danou chvíli pochopili a z místa odešli.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru