Pojďte si užít odpoledne s přáteli. Knihovna pořádá letošní druhé Sousedské grilování
Takto se grilovalo na knihovnické zahrádce v květnu. Foto: Městská knihovna Litvínov
Litvínov

Litvínov – Malá zahrádka Městské knihovny Litvínov už vůbec nevypadá opuštěně. Komunitní zahradničení doplňují různé akce. Sousedské grilování mělo premiéru v druhé polovině května. Dnes odpoledne máte příležitost si ugrilovat něco dobrého s přáteli a seznámit se s dalšími návštěvníky.

Dnešní grilování začíná v 16 hodin, ukončí se o tři hodiny později. „Jedná se o sousedské grilování, tedy každý by měl přinést něco na gril nebo k pití a podělit se s ostatními. Jen prosíme, nenoste alkohol. Chceme si to užít s čistou hlavou," přidává pár instrukcí ředitelka knihovny Marcela Gűttnerová. Není potřeba být na akci hned od začátku. Už při prvním setkání lidé chodili podle toho, jak jim to vyhovovalo a prostřídalo se jich na zahrádce asi padesát.

Počasí je dnes naprosto ideální, není spalující vedro, neprší. Třeba se vám na malé zahrádce zalíbí také malé komunitní záhonky a budete se chtít zařadit mezi ty, kteří mají o zahradničení zájem. „Ještě je několik záhonků k dispozici, hlavně tedy ty nižší," podotknul knihovník Milan Kraft, který s dobrovolníky jednotlivé záhonky připravoval. Více se o tomto projektu dozvíte ZDE.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru