Že by veřejná prádelna na ulici? Ne, to jen žena zapomněla, že nemůže pračky jen tak postavit k popelnicím
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Strážníci opakovaně řeší odložený velkoobjemový odpad u popelnic. V ulici Mostecká se například povalovaly dvě pračky, které někdo postavil ke kontejnerům na odpad.

Vyšetřováním v ubytovně zjistili majitelku praček. Nejen že musela pračky odklidit, ale také zaplatit pokutu. V ulici Kopistské si muž vyklízel byt a nepotřebné věci rovněž odkládal k popelnicícm. „Na jeho počínání strážníky upozornili všímaví lidé ze sousedství. Pokutu zaplatil a pro odpad dojel dodávkou a odvezl na sběrný dvůr," informuje Městská policie Litvínov.

Dále si také obsluha kamerového systému si všimla muže, který rozvážel odpad po janovském sídlišti v dětském kočárku. Staré věci odhazoval na různých místech. Strážníkům pak vysvětloval, že vyklízí známému byt. I on dostal pokutu, věci musel opět posbírat a dopravit na sběrný dvůr.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru