K novému školnímu roku dostanou děti i řidiči dárek. Nové hřiště a parkoviště poblíž MŠ Gorkého
Práce mají být dokončeny k začátku školního roku. Foto: jip
Litvínov

Litvínov – Rušno je o prázdninách v ulici Podkrušnohorská mezi domy čp. 785-786 v Litvínově. Stavební firma pracuje na výstavbě nových parkovacích míst a dětském hřišti. Hotovo by mělo být do konce prázdnin.

O rozšíření plácku, který řidiči využívali k parkování na plnohodnotné parkoviště i s vyhrazeným místem informovalo vedení města již na podzim roku 2021. Výstavba byla součástí tehdejšího Akčního plánu pro rok 2021. Nedostatek parkovacích míst mělo vyřešit rozšíření již zmíněného plácku a posunutí a zmodernizování betonové plochy využívané jako hřiště. Zároveň s tím se mělo vybudovat parkovací stání naproti garážím v ulici Ke Střelnici. Toto parkoviště již dávno slouží. Na místě aktuálních stavebních prací muselo město jakožto investor čekat na přeložku, kterou si vyžádal ČEZ.

Czedikova parkoviště

Parkovací místa naproti garážím v ulici Ke Střelnici již motoristé využívají. Foto: jip

 

Nové parkoviště nabídne 14 parkovacích míst a jedno místo vyhrazené pro invalidy. Dětské hřiště pro míčové hry s basketbalovým košem a jednou brankou bude nově také oplocené.

 

Gorkého hřiště

Nové hřiště pro míčové sporty bude mít sice jen 9x15 m, ale bude oplocené a osazené košem na streetball a jednou brankou. Foto: jip

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru