Odložte velký úklid. Sběrný dvůr je do půlky října uzavřen
Sběrný dvůr v Hamru se dnes na necelý měsíc z důvodu stavebních prací pro veřejnost uzavřel. Foto: jip
Litvínov

Litvínov – Nový sběrný dvůr v Hamru a budoucí sídlo Technických služeb Litvínov prochází velkou rekonstrukcí. Z tohoto důvodu je od dnešního dne na necelý měsíc uzavřen. A to až do 15. října.

 Z uvedeného důvodu připravilo město Litvínov náhradní řešení. V níže uvedených termínech budou v ulicích Valdštejnská v prostoru nad hotelem Lázeňský vrch a ulici Podkrušnohorská v Janově pod pekárnou umístěny velkokapacitní kontejnery, a to vždy od 7 do 16 hod.

Kontejnery zde budou umístěny vždy ve středu a v sobotu v následující dny: 27. a 30. září, 4., 7., 11. a 14. října.

Ukládání jakéhokoli odpadu na vybraná místa bez umístěného kontejneru bude vyhodnoceno jako založení černé skládky. „Prosíme občany, aby použili kontejnery pouze v nejnutnějších případech a nevhazovali do nich druhy odpadů jako jsou pneumatiky, malé i velké elektrospotřebiče, polystyren, skelná vata a veškeré druhy nebezpečného odpadu jako např. eternit, barvy či zbytky chemických látek," uvedl při jednání zastupitelů Robert Kusek, vedoucí střediska odpadů.

 

mapa litvínov kontejnery

V Litvínově budou vždy ve středu a v sobotu umístěny ve dvou lokalitách velkokapacitní kontejnery. Zdroj: město Litvínov

 

sběrný dvůr elektrospotřebiče

Elektrospotřebiče, nebezpečný odpad, pneumatiky či suť do těchto kontejnerů nevzhazujte. Ilustrační foto: jip

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru