Prodlužte si léto grilovačkou se sousedy. Knihovníci zvou opět na svou zahradu
Na gril si může každý přinést, co má rád. A třeba se i podělit s přáteli. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Ranní počasí sice dává najevo, že léto se pomalu ale jistě loučí, bylo by ale škoda se už zavřít doma a balit se do deky. Dnes odpoledne se totiž koná další sousedské grilování na zahradě Městské knihovny Litvínov.

Přijďte se rozloučit s létem na poslední Sousedské grilování tohoto roku. „Sejdeme se na Litvínovské komunitní zahrádce u knihovny v 16 hodin. Jedná se o sousedské grilování, takže by každý měl přinést něco k jídlu nebo pití a podělit se s ostatními," lákají knihovníci Litvínovany. 

Nápad na sousedské grilování má podpořit všechny, kteří by rádi poznali nové lidi ze svého okolí, ale i ty, kteří prostě a jednoduše nemají kde grilovat. Na grilu se při předchozích akcích vystřídalo vše, co mají lidé rádi – přes maso, klobásy, sýry až po zeleninu. Knihovna disponuje i krytým sezením pod pergolou.

 

sousedské grilování 2

Akce sousedské grilování je podpořeno z Fondu Kaufland "Už to roste, už to klíčí", ve spolupráci s Nadací Via.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru