Do mateřinky Parník připlula k radosti námořníků nová loď
Malí námořníci mají z nové lodi obrovskou radost. Foto: jip
Litvínov

Litvínov – Obrovskou radost mají děti, které navštěvují mateřinku Parník v Soukenické ulici. Tamní malí námořníci mají konečně svoji vlastní loď. A ne ledajakou. Vede z ní klouzačka, funguje jako prolézačka a nechybí správný žebřík a lezecká stěna.


„Nejraději máme kormidlo, které se točí,“ hlásaly děti, když se při slavnostním přípitku ptala Pavla Tomášová, ředitelka ZŠ Ruská, kam mateřinka Parník spadá, co se dětem na nové zahradní atrakci nejvíce líbí.

Herní prvek v podobě lodě si společně s terénními úpravami vyžádal investici ve výši 370 tisíc korun. „Už dlouho jsme na naši zahradu usilovali o nějaký nový prvek a loď byla jasným favoritem,“ podotkla vedoucí učitelka mateřinky Martina Zázvorková.
Malí námořníci si pro slavnostní chvíli připravili tematický program, ale hlavně se těšili na křest lodě. „Děti vybíraly z několika návrhů, které vymyslely společně s rodiči. Například Kormorán, Racek, Kotvička či Liťan. Na plné čáře s nejvíce hlasy zvítězil návrh Perla,“ doplnila Martina Zázvorková.

 

mš parník loď zezadu

mš parník sedící námořníci

mš parník nápis perla

mš parník přípitek

mš parník námořníci s vedením

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru