Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínovsko, Osek – Lesy ČR, správce dvou honiteb Podloučná a Stropník, upozorňují na dva termíny, kdy v těchto lokalitách budou probíhat společné lovy na zvěř spárkatou. První hon se koná už tuto neděli 5. listopadu. Druhá se pak uskuteční ve středu 22. listopadu.

Že nevíte, o jaké lokality se jedná? Honitba Podloučná zahrnuje lesy od ulice Podkrušnohorská v Litvínově (až po Písečnou) směrem na sever až po oboru Fláje, Klíny a Loučnou-

Honitba Stropník zahrnuje jednu z nejoblíbenějších lokalit na víkendové procházky, a to les mezi Litvínovem, Lomem a Osekem, kterému dominuje vrch Salesiova výšina. Pokračuje ovšem dál přes hrad Rýzmburk severně na Dlouhou Louku včetně lesů kolem Dušanovy vyhlídky. 

Lesníci prosí,  nevstupujte v této době na území honitby, mějte své pejsky na vodítku a buďte ostražití.

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru