Opravy povrchu v Sokolské ulici neohrozí ani případné zhoršené počasí. Foto: město Litvínov
Litvínov

Litvínov – Dlouhodobě kritizovaný stav ulice Sokolská v Šumenském údolí doznal před zimou zásadní změny. Na sociálních sítích v úterý odpoledne město avizovalo, že k dokončení oprav silnice už příliš nezbývá a akci neohrozí ani případné zhoršení počasí. To navíc dle předpovědi ani nehrozí.

Kvůli stavu tamní komunikace se do sebe na jaře při veřejném jednání ostře pustili zastupitel Milan Šťovíček s místostarostou Karlem Rosenbaumem. Šťovíček v nadsázce hrozil, že se okrajové části města odtrhnou od Litvínova a připojí k jinému městu, protože  Litvínov málo obydlené části obce přehlíží. Místostarosta tehdy oponoval, že stav silnice je takový, že obyčejné "zalátování" děr je naprostý nesmysl a je potřeba povrch odfrézovat a položit nový (můžete si přečíst ZDE).

Plánovanou opravu se podařilo zahájit ještě před zimou, což kvituje i Milan Šťovíček: „Vyspravily se nejhorší úseky. Během dvou let se prý bude v ulici kopat potrubí, proto se nedělá kompletně celá silnice. Důležité je, že se udělala točna autobusů," zhodnotil zastupitel.

Průběh oprav si přišel zkontrolovat místostarosta Karel Rosenbaum. Foto: město Litvínov

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru