K neštěstí došlo na této zastávce. Foto: Jitka Pavlíková
Litvínov

Litvínov – K tragické události došlo ve středu dopoledne v centru Litvínova v ulici Valdštejnská. Při dopravní nehodě autobusu v centru města zemřel jeden cestující. Na místě jsou stále kriminalisté.

„Událost byla policii oznámena v 9.40 hodin. Při rozjíždění autobusu došlo k pádu jednoho cestujícího, který na místě svým zraněním podlehl. Byla proto nařízena soudní pitva. Příčiny a okolnosti nehody vyšetřují mostečtí kriminalisté," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Policisté provedli dechovou zkoušku řidiče autobusu s negativním výsledkem. Provoz musel být v ulici řízen po dobu zásahu kyvadlově.

V odpoledních hodinách podal k neštěstí informace také mluvčí zdravotnické záchranné služby Prokop Voleník: „Záchranáři zasahovali v autobusu u osoby s náhlou srdeční komplikací. Přes veškerou snahu se ji bohužel nepodařilo zachránit."

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru