Foto: Městský útulek Litvínov
Litvínov

Litvínov – Městský útulek Litvínov pořádá v neděli 10. prosince den otevřených dveří. Pojďte se podívat za hafany a milými pracovníky, kteří se o ně každodenně starají.

Den otevřených dveří je připraven od 14 do 17 hodin. Čím můžete čtyřnohé mazlíky, kteří v útulku čekají na své nové rodiny, zaručeně potěšit? Určitě něčím dobrým do žaludku. Nejkrásnějším dárkem by ale určitě bylo opakování loňského malého zázraku. Když totiž loni pořádali zaměstnanci útulku mikulášskou, jeden z tamních nalezenců získal svoji novou rodinu. Třeba se to povede i letos. „Den otevřených dveří pořádáme jako poděkování všem, kteří si k nám najdou cestu kdykoliv během roku. Máme milé podporovatele, kteří pro naše čtyřnohé parťáky přinesou vždy něco dobrého,“ vysvětluje vedoucí Městského útulku Litvínov Jan Novák.

Pokud máte na neděli již časový harmonogram úplně zaplněný, nesmutněte. Městský útulek Litvínov již zveřejnil vánoční otevírací dobu: 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru