Předvánoční setkání seniorů v Lomu. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Lom - Na pět desítek seniorů se sešlo na tradičním setkání v Kulturním domě v Lomu. Program si pro ně připravily děti z mateřské školy a část odpoledne s nimi strávil i starosta města Vladimír Urban.

„Na schůze klubu chodím pravidelně a toto bylo ve vánočním duchu. Přišel jsem popřát hezké svátky seniorům,“ přiblížil starosta Lomu Vladimír Urban.

Děti si připravily pro členy Klubu seniorů Lom 1 nejen vystoupení, ale i dárečky. A na oplátku k nim přišel Mikuláš a anděl.  

„Chtěl bych popřát nejen seniorům, ale všem občanům města hezké svátky a šťastný nový rok,“ dodal starosta Vladimír Urban. 

Původní klub důchodů Lom má už dlouholetou tradici. Založen byl v roce 1975. Zakladateli byli tehdy hlavně horníci a zaměstnanci dolu Kohinoor 2.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru