Na podiu zpívaly společně oba sbory ze ZUŠ Litvínov a sbor hamerské základní školy. Foto: jip
Litvínov

Litvínov – Středeční večerní program Krušnohorských Vánoc patřil na náměstí Míru pěveckým sborům. Nejprve potěšily posluchače svým zpěvem Vlaštovky, které po několika písních vystřídali malí Vrabčáci. Před šestou hodinou své síly spojili dohromady a na pódium byly přizvány i děti ze souboru Zvonky Základní školy Litvínov-Hamr. 

Sbormistryně počkala přesně na šestou hodinu večerní, aby se první vánoční píseň rozezněla náměstím ve stejnou chvíli, jako na mnoha dalších místech po celé republice. Akce Česko zpívá koledy s Deníkem se letos konala už po třinácté a každým rokem se přidává stále více obcí.

Lidé v publiku dostali texty se slovy vybraných písní, takže se mohl přidat opravdu každý.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru