Foto: čtenář
Litvínov

Litvínov – Ve čtvrtek odpoledne došlo na Zimním stadionu Ivana Hlinky, konkrétně na spodní ledové ploše, k úniku oxidu uhelnatého. Stadion je evakuovaný a hasiči se snaží najít místo, odkud jedovatý plyn uniká. Na místě je jak policie, tak strážníci a zdravotníci.

„Policisté ze stadionu evakuovali asi 60 lidí, všichni jsou již v bezpečí," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová. Mluvčí HZS Lukáš Faják uvedl, že hasiči stále hledají zdroj úniku plynu a podotkl, že 12 lidí se plynu nadýchalo a mají je v péči zdravotníci. „Ošetřili jsme po nadýchání 10 nezletilých osob ve věku 7 až 10 let. Čtyři jsme transportovali do nemocnice v Mostě, tři do Chomutova a tři do Teplic. Dalších šest osob po ošetření mohlo odejít domů," upřesnil informace mluvčí Zdravotnické záchranné služby Prokop Voleník. Na stadionu probíhal vánoční turnaj.

Foto: čtenář

 

Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru