Letošní Tříkrálová sbírka potrvá do 14. ledna. Zdroj: Charita ČR
Litvínov

Litvínov – Hned první den nového roku započala tradiční Tříkrálová sbírka. Koledování, při němž můžete přispět do sbírky Charity Česká republika, bude probíhat až do 14. ledna. Pro bezhotovostní dary je sbírka otevřená po celý rok. 

Ještě jste žádného koledníka nepotkali? Brzy se dočkáte. Předtím, než koledníci vykročí do ulic Litvínovska, absolvují slavnostní žehnání, a to dnes, tedy ve středu 3. ledna v 15 hodin v kostele sv. Michaela archanděla v Litvínově.

Součástí sbírky je také stále oblíbenější Tříkrálový koncert. Uskuteční se v neděli 7. ledna v Městském divadle Brno, který je poděkováním koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům. Koncertem diváky provází Martina Kociánová a Jan Čenský. vysílán v přímém přenosu od 18. hodin na ČT1. Koncert přinese živé hudební výstupy a také reportáže o tom, jak peníze z Tříkrálové sbírky pomáhají.

O den dříve, a to od 15 hodin, pořádá například obec Březno u Chomutova svůj vlastní Tříkrálový koncert v kostele sv. Petra a Pavla. Vystoupí na něm pěvecký sbor SILENTIUM24 a děti z mateřské a základní školy.

Sbor SILENTUM 24 tentokrát zazpívá v březenském kostele. Zdroj: obec Březno

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru