Ke Koldomu dorazily čtyři hasičské vozy. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Ve čtvrtek 4. ledna po čtvrté hodině vyrazilo ke Koldomu několik hasičských jednotek, včetně podnikové jednotky hasičů Unipetrolu a dobrovolných hasičů města Litvínova. Nahlášen byl možný požár výškové budovy, proto hasiči přijeli i s vozem se žebříkem.

„Zatím hasiči provádí průzkum obou křídel budovy. Pravděpodobně se bude jednat o planý poplach," uvedl mluvčí hasičů Milan Rudolf, ve chvíli kdy hasiči procházeli desáté patro budovy.

Podle informací redakce obyvatelka domu ucítila kouř, pro jistotu tedy přivolala hasiče. „Je možné, že někdo třeba připálil oběd na plotně a snažil se vyvětrat. Pokud hasiče daný člověk nepustí do bytu, bohužel ani nezjistíme, kde přesně k tomu došlo," dodal mluvčí.

Koldům je specifický tím, že odvětrávání z miniaturního kuchyňského koutu má do společných chodeb.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru