Stačí jablka a mrkev a chutná hostina pro zvěř je na světě. Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Háj u Duchcova – Vánoční nadílku neměli pod stromečkem jen lidé či zvířata v útulcích pro opuštěné psy. Dočkali se i obyvatelé lesa. Zaměstnanci lesní správy v polesí v Háji u Duchcova ozdobili stromek přímo v lese tak, aby udělali radost lesní zvěři. A mělo to úspěch. Nechcete se inspirovat?

Díky tomuto počinu si nyní můžeme na sociálních sítích Lesní správy Litvínov užívat záběrů z bohaté hostiny: „Krom plnění krmelců se rozhodli v polesí v Háji u Duchcova ozdobit stromeček ovocem a zeleninou, aby měla lesní fauna zpestření svátečních dnů.  O to více nás potěšilo, že jakmile ozdoby ze stromečku zmizely, byl ozdoben znovu, a to místními lidmi. Moc děkujeme, že jste s námi."

Foto: Lesní správa Litvínov

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru