Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Litvínovští policisté předali sdělení podezření 40letému muži ze spáchání přečinu krádeže. Toho zřejmě v prosinci přepadla nezvladatelná chuť na uzeninu, a proto již s nekalým úmyslem ve večerních hodinách vstoupil do jedné z litvínovských prodejen. Zlákala ho asi vůně tlačenky.

„Využil chvilkové nepozornosti obsluhy obchodu a tři kusy této pochutiny včetně dvou kusů salámů v celkové hodnotě 500 korun měl uschovat. Z provozovny  pak odkráčel bez řádného zaplacení," popsal skutek policejní mluvčí Václav Krieger.

Litvínovan ale asi zapomněl, že ho Okresní soud v Mostě a Krajský soud v Ústí nad Labem v minulosti za majetkové delikty potrestal vězením. Teď v případě dalšího uznání viny může stát podezřelého krádež za pár stovek další až tři roky svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru