V Litvínově spadl strom na osobní vůz. Foto: HZS Ústeckého kraje
Litvínov

Ústecký kraj – Ve středu odpoledne v rozmezí 13 až 19  hodin zasahovalo na území Ústeckého kraje celkem 24 profesionálních a dobrovolných hasičských jednotek při likvidacích spadlých stromů, větví či uvolněné konstrukce. V jednom případě spadl strom na osobní vůz, a to v Litvínově.

Hasiči dřeviny rozřezali a odklidili z komunikací. V Teplicích odstranili z fasády uvolněný billboard a uvolněnou polykarbonátovou desku na hřišti. V Mostě sejmuli utrženou okapnici a na výškové budově odstranili vlající střešní oplechování. V Lounech pak odstranili uvolněnou televizní anténu.

„Na Děčínsku a Žatecku jsme zasahovali šestkrát, na Mostecku pětkrát, na Litoměřicku třikrát a na Teplicku jedenkrát," informuje Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje. Když k tomu připočteme výčet zásahů z poledne (psali jsme ZDE), mají za sebou hasiči poměrně rušné odpoledne.

Spadlý strom zastavil dopravu u Mariánských Radčic. Foto: HZS Ústeckého kraje

Hasiči likvidují strom spadlý v Lounech. Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru