Pohled přes webkameru u horní stanice na klínskou sjezdovku. Zdroj: Sportareál Klíny
Litvínov

Krušné hory – Zatímco města pod Krušnými horami se od večera doslova koupou v mlze, která navíc namrzá a řidiči se od rána potýkají s řadou nehod na silnicích, na horách je nádherné slunečné počasí a teplota čtyři stupně pod nulou. Ideální počasí pro lyžování.

Ve Sportareálu Klíny jezdí jak poma, tak lanovka, a to až do čtyř hodin odpoledne. Od pěti odpoledne do osmi pak bude večerní na pomě. Český Jiřetín je bez sněhu, takže tam bylo lyžování přerušeno, nelyžuje se ani na Bouřňáku na Teplicku. 

Na Chomutovsku funguje např. skiareál Alšovka, kde navíc v pátek připravili pro děti a studenty lyžování zdarma, pokud předloží vysvědčení (na známkách nezáleží). Tato akce platí až do neděle. Na Pyšné jezdí v týdnu pouze malý vlek, ten je v provozu od 10 hodin. I tam ale ukazují webkamery nádherné počasí.

Pod Krušnými horami se má mlha držet až do půlnoci. Meteorologové dál varují před tvorbou námrazy na silnicích.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru