Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Velké štěstí měl muž, který v Litvínově ztratil peněženku se značným obnosem peněz, brýle a telefon. Vše totiž našel poctivý nálezce, který zmíněné věci předal Městské policii Litvínov.

Strážníci od nálezce věci převzali a pustili se do pátrání po majiteli. „V telefonu našli číslo na nejbližší rodinu. Matka ani bratr majitele ale neuměli říci, kde jejich rodinný příslušník v Litvínově bydlí,“ uvedli strážníci. Štěstí měli až u syna. Ten sice věděl adresu, na kterou se otec nedávno do Litvínova odstěhoval, ale také upozornil nato, že otec nemá zvonek ani označené dveře.

Strážníci proto kontaktovali správce domu, který předal vzkaz. Peněženka s penězi, mobil i brýle se nakonec k majiteli dostaly, když si pro ně muž přišel na služebnu městské policie. „Tam se také sešel s nálezcem, kterému předal nálezné,“ uvedla Městská policie Litvínov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru