Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na úterní návštěvu bývalého přítele asi nezapomene žena z Litvínova, která přišla o své úspory. Ta pozvala muže do bytu, který se ani nesvlékl a choval se prý velmi nervózně. Poškozená šla do vedlejší místnosti, aby již kamarádovi předala oblečení pro jeho matku, které bylo určené pro děti z dětského domova.

"Pozvaný využil chvilkové nepřítomnosti ženy a z bytu se vytratil. V ruce měl ovšem držet krabičku s finanční částkou 26 tisíc korun, které budou poškozené chybět. Žena se snažila kamaráda zavolat zpět, ten ale nereagoval. S policisty na obvodním oddělení Litvínov ale komunikovat už musel a ti mu předali sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Za to mu v případě uznání viny hrozí až dva roky vězení," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru