Vyvýšené záhony jsou již rozdělené, volné jsou ale ještě nízké záhony. Foto: Městská knihovna Litvínov
Litvínov

Litvínov – Příroda se začala po letošní nepříliš vydatné zimě probouzet relativně brzy. Na oslavu prvního jarního dne připravila o den později, tedy na čtvrtek 21. března, Městská knihovna Litvínov první grilování a brigádu v zahradě městské knihovny. 

„Stále se také mohou hlásit zájemci o přidělení záhonku, na němž si mohou vypěstovat, co je jim libo. Od zahrady dostanou klíček a mohou se své zálibě věnovat, jak budou mít čas," upozorňuje knihovník Vladimír Kraft. Loni si lidé vypěstovali rajčata, papriky a hlavně bylinky. O možnosti získat svůj malý záhonek jsme psali už loni ZDE.

Čtvrteční brigáda se týká přípravy celé komunitní zahrady. „Připojte se k nám od 14:00 do 17:00. Na programu je brigáda na zahrádce a grilování. Nezapomeňte si přinést rukavice, něco na gril a dobrou náladu," zvou knihovníci.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru